آشپزخانه های آینده در تسخیر اطلاعات
یکی از مشخصات پروژه هایی که به قصد تسخیر آینده اجرا می شوند،دست اندازی به نیازهایی است که در زمان حال جدی گرفته نشده اند،بازار رو به رشد و رقابتی جهان به هر ایده ای به قصد فرصتی درخشان میدان میدهد...آشپزخانه و لوازم خانگی یکی از بهترین گزینه های فرصت در آینده هستند و کمی جستجو به دنبال فن آوریهای جدید به قصد موضوع جالب توجهی برای مامان یسنا! باعث شد که به چند نوآوری جالب برسم...
این روزها در بسیاری از آشپزخانه ها وسیله جدیدی به چشم میخوره (که همچین هم جدید نیست و 30 سالی از عمر طراحی اون میگذره!) که برای استفاده از آن کمی بایستی با برنامه ریزی و دستور پخت و این جور اطلاعات درگیر باشی تا بتوانی از اون استفاده کنی،فن آوریهای دست چندم کره جنوبی در بعضی موارد استفاده رو خیلی مشکل کرده و خیلی از خانمهای خانه داری که زیاد با فضای دیجیتال و کیبورد و برنامه ریزی دمخور نیستند،باید کلی زور بزنند تا بتوانند از یک مایکروفر چیزی قابل خوردن بیرون بیاورند!
برای این دسته از خانمها مایکروفر جدیدی به بازار اومده که فقط نیاز داره برچسب بارکد روی غذای بسته بندی شده رو دور نیانداخته باشی تا با استفاده از اطلاعات بارکد به دستور پخت توصیه شده اون غذا دسترسی پیدا کنه و به صورت اتوماتیک بهترین پخت رو در اختیارتون بذاره!
حافظه این اجاق با 4000کد دستور پخت متعلق به تولیدکنندگان مختلف مواد غذایی در آمریکا تجهیز شده و خانم خانه دار دیگه غصه ای نداره!(البته معلوم نیست چه وقت سیستمی چنین هماهنگ و انفورماتیک در کشور عزیزمون ایجاد بشه که تولید کننده مواد غذایی با تولید کننده لوازم آشپزخونه در تعامل باشند،ولی این خودش یک ایده بکره!)
نمیدونم اجاقهای برقی که از المنتهای گرمایی استفاده میکنند رو دیدید؟این اجاقها دارای چندین کفه المنتی با مساحتهای مختلف برای استفاده در آشپزخانه هایی که از گاز استفاده نمی کنند ،به کار میرود و اشکالی که تا کنون داشتند این بود که در بسیاری از مواقع بین مساحت ماهیتابه و نقاط گرم کفه هیچ تناسبی از لحاظ مساحت قابل استفاده وجود نداره،به تازگی ماهیتابه ای درست کردند که به سنسورهای حرارتی در تمام سطح ماهیتابه مجهزه و نقاطی که بدون استفاده هستند و حرارت زیادی میبینند رو به آشپز نشون میده تا آشپز بدین وسیله یا شعله گاز رو کم کنه یا شعله الکتریکی مناسب از لحاظ سطح تابشی المنت رو انتخاب کنه یا با توزیع مناسب ماده غذایی از انرژی گرمایی به طور صحیح استفاده کنه و از تغییر فورم و خسارت دیدن ماهیتابه هم جلوگیری بشه!(نمونه این سنسورها رو در ماهیتابه های تفالTefal دیدید که فقط در وسط ماهیتابه متمرکز هستند و گرم شدن ماهیتابه رو اعلام میکنند ولی توزیع حرارتی رو نمیتونن نشون بدن)