Monday, March 23, 2009

منوی بهاری

با بزرگ شدن یسنا مجبور شدیم برای وعده شام تغییر برنامه بدهیم و حتماً بخاطر او هم که شده چیزی در مطبخ آماده کنیم!, علاقه یسنا به نان سنگک و پرهیز ما از پخت یا سرو محصولات گوشتی آماده مانند کالباس یا سوسیس منجر به طبخ نوعی پیتزای سبزیجات با محتوایی سبز, تازه و کم کالری نسبت به پیتزای آماده شد,با توجه به استقبال خانه از بو,طعم و شکل و شمایل و مزه آن, دستور پختش را برای همه بچه دارها و طرفداران منوی سبز و سالم در اینجا می گذارم:

نان سنگگ را برای مدت کمتر از یک هفته با برش به اندازه ظرف مخصوص پیتزا فریز کنید, تره پیاز+ جعفری و ریحان تازه را به مقدار دلخواه با پنیر موزارلا, برشهای کوچکی از کره و همچنین قطعات قارچ با پاشیدن کمی آویشن و نمک روی همان قطعات نان فریزری سنگک قرار دهید و برای 8-10 دقیقه در گریل قرار دهید. نتیجه را خواهید پسندید و بوی عطر مخلوط بالا فضای خانه را عطرآگین خواهد کرد...

پ.ن:تاکید بر فریز کردن نان برای پرهیز از سوختن یا برشته شدن پیش از عمل آمدن بقیه محتویات است.

blog comments powered by Disqus
Template Designed by Douglas Bowman - Updated to New Blogger by: Blogger Team
Modified for 3-Column Layout by Hoctro, a little change by PThemes