Sunday, January 11, 2009

انتشارات شکمی در آخر دنیا


گویا در همین نزدیکی ها یک سرآشپز یافت می شود که دستپختش و کلاسهای آشپزی که برگزار می کند,چیزی است در حد تعریف و به به و چه چه همه هم ولایتی هایش و آب و رنگ سفره اش از دل کتاب "آشپزخانه هرمزگان" به شدت شکم نواز است!!,من را وا داشت تا با تماس تلفنی با سرآشپز مقیم منزل در مورد خرید آن مشورت کنم و 10هزارتومان را فدای انتشارات وطنی-شکمی نمایم!.
آشپزخانه هرمزگان-تحقیق وتالیف خانم منا پوردریایی به مجموعه ای ازخوردنیهای ویژه آخر دنیا! با طعم و مواد اولیه منحصر بفرد خویش می پردازد و از نقص نداشتن دیباچه و فرهنگ اسامی و اعلام هرمزگانی که بگذریم برای هر شیفته فرهنگ این خطه مجموعه قابل توجهی به شما می رود!.
پ.ن:باید به چوکهای بندر برای کوششی این چنین در ثبت و ضبط فرهنگ محلی و سنتی منطقه تبریک گفت!.
پ.ن:اگر بدنبال خوراکی هایی با گوشت ماهی مرکب,کوسه ماهی کولی,خرچنگ یا صدف و طعم ایرانی هستید در این کتاب پیدا می کنید!!.

blog comments powered by Disqus
Template Designed by Douglas Bowman - Updated to New Blogger by: Blogger Team
Modified for 3-Column Layout by Hoctro, a little change by PThemes